Domeinnaamregistratie

Een domeinnaam is het adres dat de gebruiker intypt om uw website te bezoeken, of om u een e-mail te sturen. Het is een essentieel onderdeel van uw online identiteit.

Networking.be kan u voorzien van domeinnamen onder verschillende TLD's (top-level domains, zoals .be, .nl, .com, .eu, ...). In de meeste van onze hostingpaketten zit reeds een gratis domeinnaam inbegrepen. Maar ook als u geen hosting bij ons afneemt, kan u bij ons terecht.

Prijzen

TLD Prijs excl. BTW Prijs incl. BTW
.be 30.00 € 36.30 €
.eu 30.00 € 36.30 €
.com 30.00 € 36.30 €
.nl 30.00 € 36.30 €
andere         op aanvraag op aanvraag

Bij een domeinnaamregistratie is URL-forwarding, e-mail forwarding (1 specifiek adres of catch-all) en het gebruik van onze nameservers inbegrepen. U kan uiteraard ook uw eigen nameservers gebruiken.

Backorders

Als een domeinnaam door de huidige eigenaar wordt opgeheven, dan komt deze in een quarantaine periode van 40 dagen. Tijdens deze periode kan niemand deze naam registreren, de huidige eigenaar heeft enkel de mogelijkheid om de naam opnieuw te activeren. Via ons gespecialiseerd backorder systeem kunnen wij deze naam echter proberen te registreren op het moment dat deze vrijkomt.

Voor meer informatie kan u terecht op http://bo.networking.be of kan u contact met ons opnemen via het contactforumier.